Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Lepd meg szeretteid a legjobb ajándékokkal idén karácsonykor!

Lepd meg szeretteid a legjobb ajándékokkal idén karácsonykor!

„Nekem úgy tűnik, a szeretet mindenütt jelen van. Előfordul, hogy nem különösebben méltóságteljes vagy említésre méltó, de mindig ott van: apák és fiúk, anyák és lányok, férjek és feleségek, barátnők és barátok, régi cimborák.”

Egy évben egyszer van ilyen, és mindannyian izgatottan várjuk. Nagy reményeket támasztunk hozzá, és ó, olyan hamar eltelik. Nem mindenki szereti azonban a zsúfoltságban az üzleteket járni, és olyan nehéz mindenkinek találni valamit, ami apróság, de azért cuki, azért pont neki való. A legtöbb idegeskedés talán ezen van. A választék pedig határtalan: feliratozott vagy fényképes karácsonyfagömb, naptár, kulcstartó, bögre, gyerekruha, hógömb, fényképtartó, pulcsi, párna… Ráadásul elég az internetről megrendelni, és hamar kézhez is kapjuk, semmi tolongás, már csak a csomagolás marad hátra. Ennek örömére összegyűjtöttük nektek, milyen ötleteink vannak számotokra

 

Fényképes vagy feliratos fenyőfagömbjeink ideális választások, ha egy újonnan alakult kis családnak készülnénk valamivel, vagy már tudjuk, hogy tavaly a fele eltört a készletnek, és különben is nagyon össze-vissza már. Kiváló akkor is, ha gyermek érkezett a házhoz, vagy ha nincs módunk közösen ünnepelni, és mégis szeretnénk valahogy a hiányzók közelségét is érezni.

Pénztárcáink, kulcstartóink kutyásoknak, macskásoknak, szerelmeseknek kedves kis meglepetés.

 

Fényképek vagy fényképes táskák, párnák, órák szintén pároknak, nagyszülőknek tökéletes, alkalmi választások.

Naptár az anyáknak, akik mindent szeretnek pontosan beosztani és az egész család hetirendjét rendre nyomon követni. Ők a legjobb szervezők, és mindig tudják, mikor, kinek és hol is kellene lennie.

Gyerekeknek hihetetlen széles választékunk van cuki pólókból, bodykból, amiknek egy szülő vagy nagyszülő, keresztszülő sem tud ellenállni. Ha barátainknak vagy családunknak újszülöttet hozott a gólya, nem is kell sokat rágódnunk a tökéletes ajándékon.

  

 Nézzetek szét webshopunkban, inspirálódjatok, és ne felejtsétek el, ha karácsonyi ajándékról van szó, akkor olyan sosincs, hogy korán van még!