Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Egyedi sapka őszre?

Egyedi sapka őszre?

Őszi és téli hidegek, tavaszi enyhülés, de még mindig fázós szelek. Nem mindegy, hogy gyerkőcünket, hogyan engedjük ki játszani. Ha nem rétegesen öltöztetjük, könnyen egy kellemetlen megfázást idézhetünk elő. Tudta, hogy egy gyerek testhőjének kétharmada a fején keresztül távozik? Ezért is kiemelten fontos, hogy megfelelő minőségű sapkát adjunk rájuk.

Miért is viseljen sapkát gyermekünk a hidegebb időkben?

Talán nem kell külön kiemelni, hogy mennyire fontos gyermekünk egészségének megóvása és a hideg idő beköszöntével erre különösképpen figyelnünk kell. A gyerekek testhőjük közel kétharmadát veszíthetik el a szabadon hagyott buksijukon keresztül, így ennek a testrésznek a védelme kifejezetten fontos ezekben a lehűlt hónapokban.

Nem kell külön ecsetelni, milyen rossz is, ha kisgyermekünk megfázik. Ilyenkor jön a láz, orrfolyás, alvászavarok, étvágytalanság és még lehetne sorolni. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy a nálunk kapható sapkák minőségi anyagból készüljenek és a téli variácók béleltek is, hogy még több hőt tudjanak megtartani.

Ha már védjük gyermekünket, miért ne legyen az a sapka egyedi?

Hogy miért fontos a sapka, már az előző bejegyzésben kifejtettük, de ilyenkor bejön egy új faktor is. Legyen a gyerek sapkája általános, olyan amivel mindenki rendelkezik vagy esetleg legyen egyedi stílusú, hisz a kislányunk biztosan szívesebben hord egy kedvenc állatkás sapkát a saját nevével.

Azon felül, hogy minden egyedi sapkánk és sálunk 100% minőségi pamutból készülnek, mindegyik kérhető több színben, mintával, egyedi felirattal, ami gyermekünk nevén kívül bármi lehet (pl. szememfénye, egyetlen mézespuszedlim stb.stb.).

Itt van az ősz, itt van újra...

Petőfi után szabadon idézve, bizony az ősz már itt kopog az ajtónkon, de egy most megvásárolt 100% pamut sapka nem csak ősszel, de még tavasszal is bátran hordható lesz, ha pedig béléssel választjuk sapkánkat akkor a téli hidegek alatt is bátran hordhatják, nem kell a meleg öltözék miatt aggódni, amikor kint játszik majd a kutyával vagy éppen apuval fog az udvaron hógolyózni, esetleg hóembert építeni.

Nem csak a minta vagy felirat lehet teljesen egyedi, bár 3 méretben áruljuk sapkáinkat, de a gyermek fej körméretét elküldve a méretet is teljesen gyerkőcünkre szabhatjuk.

Miből lehet választani?

Színek: világoskék, sötétkék, menta, szürke, babarózsaszín, pink, piros, fehér,fekete

Név és minta színei: fehér, fekete, középkék, sötétkék, zöld, babarózsaszín, pink, piros, citrom és ezekből lehet csillámos változatot is kérni.

Mintás anyag rendelése esetében csak a név kerül a sapkára. Az anyag 100% pamut volta miatt teljesen rugalmas és "engedékeny", így alkalmazkodni képes a kislurkónk fejéhez is.

A 3 alap méret a következő:

Bébi méret: 19cm /körbe 38cm/
Gyerek méret : 22cm /körbe 44cm/
Felnőtt méret: 27cm /körbe 54cm

Sapkáink választékát megtekintheti EZEN az oldalon vagy ha bármilyen kérdése lenne, bátran keressen minket Kapcsolat oldalunk elérhetőségein keresztül.